Showreel

VIVA Pillow Talk


In VIVA Pillow Talk worden onthullende bevindingen uit onderzoek van VIVA voorgelegd aan tien onbekende en vijf bekendere stellen. Wie van jullie doet thuis de rotklusjes? Wie is de romanticus? En hoe zit het met de seks? De koppels reageren met smeuïge anekdotes, gênante voorvallen of juist hele lieve romantische gebeurtenissen. Soms een beetje ongemakkelijk vertellen ze vrolijk over hun ideeën en ervaringen.


8 afleveringen voor Net5

Het Kinderziekenhuis


In Het Kinderziekenhuis worden de patiëntjes, hun ouders, artsen en verpleegkundigen op verschillende afdelingen van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gevolgd. In dit programma wordt de veerkracht van kinderen vastgelegd, het ouderinstinct en de passie van het medische team.


14 afleveringen voor Net5

Dorpsdierendokters


In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes.


15 afleveringen voor SBS6

Kleine Baby’s, Grote Zorg - seizoen 1


In Kleine Baby’s, Grote Zorg wordt het medisch en verpleegkundig team van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gevolgd bij het bijzondere werk dat ze verrichten. De kijker is getuige van uiteenlopende gebeurtenissen op de afdeling verloskunde en de afdeling neonatologie, waar onder andere te vroeg geboren kinderen worden verzorgd. Twee bijzondere afdelingen waar intens geluk en groot verdriet letterlijk naast elkaar liggen.


12 afleveringen voor SBS6 (en Vitaya)

Kleine Baby's, Grote Zorg - seizoen 2


Het tweede seizoen van Kleine Baby’s, Grote Zorg geeft een intieme kijk in het speciale geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Per jaar bevallen hier 2800 vrouwen waarvan veel speciale zorg nodig bij de geboorte van hun kind, zoals baby’s met een groeiachterstand of veel te vroeg geboren baby’s. Wij volgen het wel en wee van de patiëntjes, ouders en het ziekenhuispersoneel tijdens deze bijzondere, mooie en moeilijke momenten.


12 afleveringen voor SBS6 (en Vitaya)

Menu van Oranje


In ‘Menu van Oranje’ strijden (sterren-) chefs uit heel Nederland om het allerbeste menu van Nederland te creëren. In de finale koken de winnaars voor het Oranje Fonds en haar beschermpaar de Prins van Oranje en Prinses Maxima. Per regio nemen de beste chefs het tegen elkaar op en tonen vol trots hun regio en regionale producten. De jury, bestaande uit drie vooraanstaande culinaire kenners, stelt uiteindelijk uit de beste gerechten het Menu van Oranje samen. Presentatie Bridget Maasland.


9 afleveringen voor SBS6

De Panamericana Road Trip


In ‘De Panamericana Road Trip’ beleven Saar Koningsberger en Sebastiaan Labrie met 200 Nederlanders een loodzwaar maar prachtig rally-avontuur. Over de beroemde Panamericana van het uiterste puntje van Argentinië door het onherbergzame Andesgebergte naar het Noorden van Colombia.


7 afleveringen voor Veronica