Deprecated: Function WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /home/held1tv/public_html/backend/wp-includes/functions.php on line 5668

Online masterclasses Iris Frederix


In 6 stappen zelf een portret leren schilderen! In opdracht van de NTR maakte wij 6 video's voor www.projectrembrandt.nl.

Masterclasses portretschilderen

De Wijkagent


In opdracht van Politie Nederland produceerde wij een serie video's. Hoe werkt de politie aan de veiligheid in steden, dorpen en buurten? Veel inwoners weten dat niet precies. Om te laten zien wat de politie - met de wijkagent als vooruitgeschoven post - voor inwoners kan betekenen, zijn daarom een paar social media filmpjes gemaakt. Met in de hoofdrollen wijkagenten Ilse, Rachid, Dennis en Cees.

De Wijkagent

Indeed. Werknemer #1


Het aannemen van de eerste werknemer is voor elke beginnende ondernemer een grote én spannende stap. In opdracht van het bureau Kingsday vroegen we voor Indeed aan drie ondernemers hoe het was om hun eerste werknemer te zoeken en aan te nemen.

Karlijn

 • Dopper

 • Wink

Coravin Wine System


Voor Coravin Europe maakte Helder Content een instore video voor vijf Europese landen, een moodfilm voor op hun site, een cutdown voor gebruik op social media en verschillende standalone online commercials.


Met het Coravin Wine System is het mogelijk een glas van je favoriete wijn of port te drinken zonder de fles te ontkurken. De rest van de fles kun je nog jaren bewaren tot dat volgende bijzondere moment of gerecht.

Instore video for Coravin Wine System - Italian Version

 • Enjoy one glass of port

 • Edit for social media

 • One glass of red and some music

 • Both have the glass of wine you like

Zilveren Kruis -
Najaarscampagne 2014


In de najaarscampagne van Zilveren Kruis (gemaakt door FHV BBDO & Greenberry) riep Valerio kijkers op om op de site vragen te stellen over zorgverzekeringen. De 50 meeste gestelde vragen werden daar al beantwoord maar consumenten konden ook zelf vragen stellen. Voor sommige vragen ging Valerio naar de vragenstellers om hun vraag te beantwoorden. Helder Content maakte daarvan deze video’s voor op de site van Zilveren Kruis.

Casefilm

 • Online video

 • Online video

 • Online video

 • Online video

Eneco - Toon B&B


Voor Toon, de slimme thermostaat van Eneco, bedachten Achtung! en FHV BBDO de Toon B&B. In deze bed&breakfast betaal je alleen voor de energie die je tijdens je verblijf verbruikt. Hoeveel dat is kun je zien op Toon®. Door je in te schrijven op de site maakte je kans op een lang weekend in Diergaarde Blijdorp of op het strand van Texel. Helder Content maakte de online video’s van de winnaars voor op de site van Eneco.

Casefilm

 • Online video

 • Online video

C'est la Vie


Voor internationaal topchoreograaf Isabelle Beernaert (choreograaf van ‘So You Think You Can Dance’ en winnares van ‘The Ultimate Dance Battle’ en de ‘Dans Publieksprijs 2012’) maakten wij een DVD-registratie van haar theatervoorstelling ‘C’est la Vie’.